Bo Skjoldborg

Skrivebøger og supersjove action-børnebøger, 6-12 år.


JULEGAVE-TILBUD: ALLE 'DOKTOR KOLD'-bøgerne (3 stk., hardback, inkl. fragt)

00019

JULEGAVE-TILBUD: ALLE 'DOKTOR KOLD'-bøgerne (3 stk., hardback, inkl. fragt) 00019

Humor, action, spænding, 7 – 12 år.
Fri fragt t.o.m. 20. november.

“Man er fanget med det samme … Helt sikkert en bog som også er underholdende for voksne at læse. Så kan kun sige god fornøjelse.” (Splint, Bogrummet)
Doktor Kold blev puffet ned i en glasfryser for 40 år siden. Nu er han tilbage og vil have fat i sin psykotvillingbror, Jack, der frøs ham ned.
Vennerne Milo, Tråd og June beslutter at hjælpe Karl. Og snart går den vilde jagt efter guldscepteret med de funklende diamanter … og efter den eneste modgift, der kan redde Karls liv.

Køb hele min grinebidende 'Doktor Kold'-serie for KUN 299,95 kr. (3 bøger, hardback. Normalpris: 389,85 kr. + fragt.)


Smugkig i 'Doktor Kolds testamente'


Flere anmelderpluk:

“‘Doktor Kold og spøgelsesmaskinen’ er en fuldkommen gakket fortælling om Milo, Tråd, June og videnskabsmanden Karl Kold … Anbefales varmt til oplæsning i indskolingen og på mellemtrinet – og husk nu, at der også er en et’er ... Trekløveret Milo, Tråd og June går lige i smilebåndet godt hjulpet på vej af de skøre brødrene Kold. ” (Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen)
"***** Den er rigtigt morsomt skrevet og jeg grinte lige så meget som mine børnebørn ... Så jeg kan kun på det varmeste anbefale bogen, og det er helt sikkert en serie som vi kommer til at læse flere af." (Ulla Weishaupt, Bogrummet.dk)
"Det er første bind i det, der helt sikkert bliver til en ”Milo og Tråd-serie”. Der er brug for den slags nye ”De fem-bøger”. De er nemme at læse, de har et tidssvarende miljø, de har en kvik dialog og de giver masser af læsetræning." (Bodil Christensen, Bogbotten)
"Det er en sjov og spændende historie, som desuden vil være let at læse for de fleste. Milo og Tråd virker som et par interessante hovedpersoner, som man gerne vil høre mere om, når historien er læst færdig." (Martin W. Hansen, DBC)
kr299.95 In stock

 

 

Få gratis skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet: Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende. + Gratis uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.