Bo Skjoldborg

Skrivebøger og supersjove action-børnebøger, 6-12 år.


JULEGAVE-TILBUD: ALLE VILD-bøgerne (6 stk., paperback, inkl. fragt)

00017

JULEGAVE-TILBUD: ALLE VILD-bøgerne (6 stk., paperback, inkl. fragt) 00017

Humor, action, spænding, 7 – 12 år.
Fri fragt t.o.m. 20. november.

“Kan man lide Bjarne Reuters sjoveste bøger, vil man også kunne lide ‘Vild flugt’”

Sådan lød det i DR-TV, og sådan bliver det ved: Malte, Gritt og Pi er på sommerferie hos deres farfar. Men afslappende er det ikke. For på kirkegården møder de Vampyr-pigen og finder en stjålen brillant …

Køb alle mine superpopulære 'Vild'-bøger for KUN 399,95 kr.

(6 bøger, paperback. Normalpris: 659,70 kr. + fragt).

Tag et smugkig i 'Vild flugt'

Flere anmelderpluk:

"***** Herre godt! … Sjov og skør historie. Børn, som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog.” (Palles Gavebod og DBC).
“Drenge i alderen 9-12 år vil være stærkt underholdt af den nemt læste bog om Malte, Pi, Gritt og deres psykisk syge farfar.” (Weekendavisen).
'Vild flugt' er en vaskeægte børnebog. Der er spændende vampyrguf fra kirkegården, dronningen kigger forbi, og en alligator smækker kæberne sammen lige i børnehøjde. Det samme gør Bo Skjoldborg i en opfindsom og stilsikker bog."(Steffen Larsen, Bogmarkedet)
“Børn fra 9-10 år får en underholdende læseoplevelse af de bedre.” (DBC)
“Mange børn er vilde(!) med bøger i denne genre, og da den yderligere er let at læse, vil den med sikkerhed finde mange læsere i målgruppen.” (DBC)
"For dem der elsker sjove bøger fyldt med action. Krimi, humor og action. Også til læsetrætte, der har brug for let underholdning for at fastholde interessen. Anbefales.” (DBC).
kr399.95 In stock

 

 

Få gratis skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet: Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende. + Gratis uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.