Bo Skjoldborg

Milo & Tråd

Værsgo. Her kan du kigge på min nye serie om Milo, Tråd, June og deres geniale ven, Doktor Kold:

 

Doktor Kold og spøgelsesmaskinen (Milo og Tråd 2)

DOKTOR KOLD OG SPØGELSESMASKINEN

NY megasjov actionbog af Bo Skjoldborg (februar 2018).

Hvad gør du, hvis et klamt vikingespøgelse pludselig står lige foran dig?

Onde Jack har hugget Karl Kolds spøgelsesmaskine. Med hjælp fra kong Harald Blåtands spøgelse vil Jack skræmme en rig dame til at give ham alle sine penge. Men planen slår fejl, og Jack bytter plads med spøgelset. Pludselig svæver spøgelseskongen frit rundt i byen.
Vennerne Milo, Tråd og June beslutter at hjælpe Karl med at fange spøgelset. Og snart går den vilde jagt efter Harald Blåtand, der er kommet for at tage Danmark tilbage … med sin tågestemme og sit skinnende, skarpe sværd.

“Man er fanget med det samme … Helt sikkert en bog som også er underholdende for voksne at læse. Så kan kun sige god fornøjelse.” (Splint, Bogrummet – om 1’eren: ‘Doktor Kolds testamente’)”

Doktor Kold og spøgelsesmaskinen er en sjov, skør og spændende børneroman. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år. Redaktion: Ellen Holmboe og Morten Dürr. Omslag: Patrick Steptoe.

Smugkig i ‘Doktor Kold og spøgelsesmaskinen’

Tjek pressemeddelelsen til ‘Doktor Kold og spøgelsesmaskinen’

 


 

Doktor Kolds testamente. Børnebog. Bo Skjoldborg.DOKTOR KOLDS TESTAMENTE

Hvad gør du, hvis lynet slår ned, og en genial professor pludselig står lige foran dig?

Doktor Karl Kold blev puffet ned i en glasfryser for 40 år siden. Nu er han tilbage og vil have fat i sin psykotvillingebror, Jack, der frøs ham ned. Og som kalder sig Kongen af Arsenal, kaster med ølglas og har et chokoladespringvand i haven. Vennerne Milo, Tråd og June beslutter at hjælpe Karl. Og snart går den vilde jagt efter guldscepteret med de funklende diamanter … og efter den eneste modgift, der kan redde Karls liv.

’Doktor Kolds testamente’ er en sjov, skør og spændende børneroman. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år.

Redaktion: Ellen Holmboe og Morten Dürr. Omslag: Patrick Steptoe

Læs pressemeddelelsen til ‘Doktor Kolds testamente’

Smugkig i ‘Doktor Kolds testamente’ (41 sider)