fbpx
Bo Skjoldborg

Sælges: Skriveglæde i børnehøjde (også på en grå tirsdag)

“Det var en stor og lærerig fornøjelse!”

Sæt turbo på skriveglæden med en skriveworkshop / et forfatterforedrag med Bo Skjoldborg.
Sådan lyder det fx, når 66 elever fordyber sig i en workshop med indbygget forfatterforedrag 👍😊

Skriveworkshop og forfatterforedrag: Hvordan skriver du en god, sjov og spændende historie og tekst i det hele taget? Skal du have en klar idé, eller kan du bare starte i et hjørne? Hvordan opbygger du karaktererne, så de virker levende? Hvad synes du er mest spændende i fx ’Befri Sigurd’, ‘Vild ferie’, ‘Farlig ven’ eller ‘Doktor Kolds testamente’? 


Dét og meget mere får du svar på i den her workshop, med indbygget forfatterforedrag, med Bo Skjoldborg.

Med andre ord kommer jeg meget gerne ud og laver en workshop, inkl. forfatterforedrag, på jeres skole. Seancen er tit for mellemtrinet eller udskolingen og tager afsæt i mine børnebøger eller ungdomsbøger (young adults), som eleverne helst skal have læst én af forinden.

Workshoppen og forfatterforedraget handler både om den kreative skriveproces frem til den sjove og spændende historie og tekst i det hele taget – og om, hvordan du styrker dine tekster med virkemidler som fx et anslag, komposition, personkarakteristik, synsvinkelskift og fortællertype.

Kort sagt: Hvordan får en tekst eller historie dig til at læse med åben mund … og så du bliver ved og ved med at læse? Og hvordan skriver du selv en feeed historie?


Hvad koster en workshop med indbygget forfatterforedrag?

En skriveworkshop / forfatterforedrag med mig koster 6.000 kr. for 1-3 timer og 11.000 for en dag (+ dækning af transport og evt. logi).

Som sagt er det bedst, hvis børnene har læst en af  mine bøger, før vi mødes. I kan bestille bøgerne gennem mig, det lokale CFU – eller læse eller lytte til dem som e-bøger og lydbøger hos bl.a. eReolen, eReolenGo, Nota og Bookbites.


Lær af en af landets bedste skriveundervisere

Bo Skjoldborg har afholdt hundredesvis af workshops og foredrag om at skrive for både børn og voksne. Han er desuden forfatter til en lang række populære og anmelderroste romaner, digtsamlinger og ikke mindst børnebøger – bl.a. ‘Vild flugt’, ‘Befri mormor’, ‘Farlig hævn’, ‘Doktor Kolds testamente’, ‘Drengen der ville kunne noget (bare noget)’ og den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund. Derudover har han skrevet ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’, der er udkommet i mange udgaver og oplag.

Bo Skjoldborg er cand.phil. i dansk og har igennem de sidste 20 år undervist mere end 5000 børn og voksne i at skrive mere og bedre. 

Kontakt: 29 80 34 62 / kontakt@boskjoldborg.dk / www.boskjoldborg.dk

 

Få skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet:
Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende.
+ Uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.