fbpx
Bo Skjoldborg

Forfatterbesøg og skriveworkshop:

Mere læse- og skriveglæde til dine elever

“Vi har lært, at vi ikke skal lade andre dømme os!”

“Det var en stor og lærerig fornøjelse.”

“Det har givet eleverne en indsigt i, at alting ikke behøver at være helt perfekt i første forsøg, givet dem redskaber til hurtigere at komme i gang … Lærerne kan bruge det til at hjælpe eleverne til at turde prøve.”

Boost læse- og skriveglæden med en skriveworkshop, inkl. forfatterbesøg, med Bo Skjoldborg.
Hør mig fortælle om skriveworkshoppen, der får dine elever til at skrive mere og bedre 👍😊

Skriveworkshop og forfatterbesøg: Hvordan skriver du en god, sjov og spændende historie og tekst i det hele taget? Skal du have en klar idé, eller kan du bare starte i et hjørne? Hvordan opbygger du karaktererne, så de virker levende? Hvad synes du er mest spændende i fx ’Befri Sigurd’, ‘Vild ferie’, ‘Farlig ven’ eller ‘Doktor Kolds testamente’? Og hvordan skaber du selv spænding – så din modtager slet ikke kan lade være med at læse din tekst?


Dét og meget mere får du svar på i den her workshop, med indbygget forfatterbesøg, med Bo Skjoldborg.

Med andre ord kommer jeg meget gerne ud og laver en workshop på jeres skole. Seancen er tit for mellemtrinet eller udskolingen, men vi kan også lave det for indskolingen. Vi tager afsæt i mine børnebøger eller ungdomsbøger (young adults), som eleverne helst skal have læst én af forinden.

Workshoppen og forfatterforedraget handler både om den kreative skriveproces frem til den sjove og spændende historie og tekst i det hele taget – og om, hvordan du styrker dine tekster med virkemidler som fx et anslag, komposition, personkarakteristik, synsvinkelskift og fortællertype.

Kort sagt: Hvordan får en tekst eller historie dig til at læse med åben mund … og så du bliver ved og ved med at læse? Og hvordan skriver du selv en feeed historie?


Hvad koster en workshop / et forfatterbesøg?

En skriveworkshop / forfatterbesøg med mig koster 6.000 kr. for 1 time, 7.000 kr. for 2-3 timer og 11.000 for 5 timer (+ dækning af transport og evt. logi). Du kan søge om støtte fra Kunstfonden, og puljen hedder ‘Levende Litteraturmøder for børn og unge’. 

Som sagt er det bedst, hvis børnene har læst en af  mine bøger, før vi mødes. I kan bestille bøgerne gennem mig, det lokale CFU – eller læse eller lytte til dem som e-bøger og lydbøger hos bl.a. eReolen, eReolenGo og Bookbites.


Lær af en af landets bedste skriveundervisere

Bo Skjoldborg har afholdt hundredesvis af workshops og foredrag om at skrive for både børn og voksne. Han er desuden forfatter til en række populære og anmelderroste romaner, digtsamlinger og ikke mindst børnebøger – bl.a. ‘Vild flugt’, ‘Befri Sigurd’, ‘Dræberdroner’, ‘Farlig hævn’, ‘Doktor Kolds testamente’, ‘Drengen der ville kunne noget (bare noget)’ og de pris-nominerede ’Jagten på den talende hund’ og ‘Berfri mormor’. Derudover har han skrevet ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’, der er udkommet i mange udgaver og oplag.

Bo Skjoldborg er cand.phil. i dansk, indehaver af kommunikationsvirksomheden Powerwriting.dk og har igennem de sidste 20 år undervist mere end 7000 børn og voksne i at skrive mere og bedre. 

Tjek 140 anbefalinger af skrivekurserne

Kontakt: 29 80 34 62 / kontakt@boskjoldborg.dk / www.boskjoldborg.dk

 

Få skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet:
Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende.
+ Uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.