fbpx
Bo Skjoldborg

Workshop: Hey maaan. Skriv en sjov og spændende historie

“Det var en stor og lærerig fornøjelse!”

Sæt turbo på skriveglæden med en skriveworkshop med Bo Skjoldborg.

Hvordan skriver du en god, sjov og spændende historie og tekst i det hele taget? Skal du have en klar idé, eller kan du bare starte i et hjørne? Hvordan opbygger du karaktererne, så de virker levende? Hvad synes du er mest spændende i fx ’Befri Sigurd’ eller ‘Doktor Kolds testamente’? 

 

Befri Sigurd - sjov børnebog af Bo Skjoldborg. Tænk, hvis du mødte en ulv i Dyrehaven på Sjælland!Skriveworkshop_for_skoler_workshop_skole_Bo Skjoldborg_Doktor Kolds testamente_Milo og TrådJeg kommer gerne ud og laver en workshop på jeres skole. Seancen er tit for mellemtrinet og tager afsæt i mine action-børnebøger (som eleverne helst skal have læst én af forinden).

Workshoppen handler både om den kreative skriveproces frem til den sjove og spændende historie og tekst i det hele taget – og om, hvordan du styrker dine tekster med virkemidler som fx et anslag, komposition, personkarakteristik, synsvinkelskift og fortællertype.

Kort sagt: Hvordan får en tekst eller historie dig til at læse med åben mund … og så du bliver ved og ved med at læse? Og hvordan skriver du selv en feeed historie?

 

Hvad med det praktiske?

Vild_flugt_forside_Bo_Skjoldborg

En workshop med mig koster 5.000 kr. for 1-3 timer og 10.000 for en dag (+ dækning af transport og evt. logi).

Som sagt er det bedst, hvis børnene har læst en af  mine bøger, før vi mødes. I kan bestille bøgerne gennem mig, det lokale CFU – eller læse eller lytte til dem som e-bøger og lydbøger hos bl.a. eReolen, eReolenGo, Mofibo og Bookbites.

 

 

Lær af en af landets bedste skriveundervisere

Skriveworkshop_for_skoler_workshop_skole_Bo SkjoldborgBo Skjoldborg er forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’, ’Milo & Tråd’-serien, ’Befri’-serien, ’Vild-bøgerne’ – foruden skrivebogsklassikeren ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’, der er udkommet i mange udgaver og oplag. Og så har han for nylig publiceret bogen ‘Skriv! Hurtigt og frit’ (som du er velkommen til at kigge på og i her)

Derudover er han cand.phil. i dansk og har undervist mere end 5000 børn og voksne i at skrive mere og bedre. 

Kontakt: 29 80 34 62 / kontakt@boskjoldborg.dk / www.boskjoldborg.dk

 

Jagten_paa_den_talende_hund_Morten_Dürr_Bo_Skjoldborg

Få gratis skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet: Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende. + Gratis uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.