Bo Skjoldborg

Skriveworkshop: Lad alle dine elever opleve skriveglæden!

“Det var en stor og lærerig fornøjelse!”

mente læreren og skolebibliotekaren. Book en skriveworkshop med Bo Skjoldborg – og lad alle dine elever opleve skriveglæden!

SKAB MERE SKRIVEGLÆDE – med en workshop for dine elever
TRÆN SKRIVEKOMPETENCERNE OG IDÉUDVIKLINGEN
LÆR AF EN AF LANDETS BEDSTE SKRIVEUNDERVISERE

Hvordan skriver du en god, sjov og spændende historie og tekst i det hele taget? Skal du have en klar idé, eller kan du bare starte i et hjørne? Hvordan opbygger du karaktererne, så de virker levende? Hvad synes du er mest spændende i fx ’Befri Sigurd’ eller ‘Doktor Kolds testamente’? 

 

Befri Sigurd - sjov børnebog af Bo Skjoldborg. Tænk, hvis du mødte en ulv i Dyrehaven på Sjælland!Skriveworkshop_for_skoler_workshop_skole_Bo Skjoldborg_Doktor Kolds testamente_Milo og TrådJeg kommer gerne ud og laver en workshop på jeres skole. Seancen er tit for mellemtrinet og tager afsæt i mine action-børnebøger (som eleverne helst skal have læst én af forinden).

Workshoppen handler både om den kreative skriveproces frem til den sjove og spændende historie og tekst i det hele taget – og om, hvordan du styrker dine tekster med virkemidler som fx et anslag, komposition, personkarakteristik, synsvinkelskift og fortællertype.

Kort sagt: Hvordan får en tekst eller historie dig til at læse med åben mund … og så du bliver ved og ved med at læse? Og hvordan skriver du selv en feeed historie?

 

Hvad med det praktiske?

Vild_flugt_forside_Bo_Skjoldborg

En workshop med mig koster 5.000 kr. for 1-3 timer og 10.000 for en dag (+ dækning af transport og evt. logi).

Som sagt er det bedst, hvis børnene har læst en af  mine bøger, før vi mødes. I kan bestille bøgerne gennem mig, det lokale CFU – eller læse eller lytte til dem som e-bøger og lydbøger hos bl.a. eReolen, eReolenGo, Mofibo og Bookbites.

 

 

Lær af en af landets bedste skriveundervisere

Skriveworkshop_for_skoler_workshop_skole_Bo SkjoldborgBo Skjoldborg er forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’, ’Milo & Tråd’-serien, ’Befri’-serien, ’Vild-bøgerne’ – foruden skrivebogsklassikeren ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’, der er udkommet i mange udgaver og oplag. Og så har han for nylig publiceret bogen ‘Skriv! Hurtigt og frit’ (som du er velkommen til at kigge på og i her)

Derudover er han cand.phil. i dansk og har undervist mere end 5000 børn og voksne i at skrive mere og bedre. 

Kontakt: 29 80 34 62 / kontakt@boskjoldborg.dk / www.boskjoldborg.dk

 

Jagten_paa_den_talende_hund_Morten_Dürr_Bo_Skjoldborg

Få gratis skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet: Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende. + Gratis uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.