Bo Skjoldborg

Hey, maaan. Skriv en sjov og spændende historie!

Bo Skjoldborg_Doktor Kold_børnebøger

Hvordan skriver du en god, sjov og spændende historie? Skal du have en klar idé, eller kan du bare starte i et hjørne? Hvordan opbygger du karaktererne, så de virker levende? Hvad synes du er mest spændende i fx ’Befri Sigurd’ eller ‘Doktor Kolds testamente’?

 

Klik på billedet, så fortæller jeg dig om Doktor Kold (‘Milo og & Tråd’-serien)

 

Befri Sigurd - sjov børnebog af Bo Skjoldborg. Tænk, hvis du mødte en ulv i Dyrehaven på Sjælland!Jeg kommer gerne ud og holder et foredrag eller laver en workshop på jeres skole. Seancen er normalt for mellemtrinet og tager afsæt i mine action-børnebøger (som eleverne helst skal have læse én af forinden).

Foredraget og workshoppen handler både om den kreative skriveproces frem til den sjove og spændende historie – og om, hvordan du styrker dine tekster med virkemidler som fx et anslag, komposition, personkarakteristik, synsvinkelskift og fortællertype.

Kort sagt: Hvordan får en tekst eller historie dig til at læse med åben mund … og så du bliver ved og ved med at læse? Og hvordan skriver du selv en feeed historie?

 

Hvad med det praktiske?Vild_flugt_forside_Bo_Skjoldborg

Et foredrag med mig koster 5.000 kr. + dækning af transport og evt. logi.

Som sagt er det bedst, hvis børnene har læst en af  mine bøger, før vi mødes. I kan bestille bøgerne gennem mig, det lokale CFU – eller læse eller lytte til dem som e-bøger og lydbøger hos bl.a. eReolen, Mofibo og Storytel.

Kontakt: Ring 29 80 34 62 – eller skriv til mig på kontakt@boskjoldborg.dk

Jagten_paa_den_talende_hund_Morten_Dürr_Bo_SkjoldborgPS: I kan ansøge om tilskud gennem Kunststyrelsen til at få dækket halvdelen af mit honorar.
Skoler søger tilskud puljen ‘Børn og unges møde med forfattere og illustratorer’
Biblioteker, kulturhuse og bogfestivaler søger tilskud gennem ‘Forfattercentrum’

Få gratis skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet: Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende. + Gratis uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.