Bo Skjoldborg

Forlaget Werther

Lær med nyhedsbrevet
Hent et gratis skrivekursus

 

 

Forlaget Werther. Bo Skjoldborg

 

Mobil: (+45) 29 80 34 62
kontakt@forlagetwerther.dk

 Har du læst eller hørt VILD-bøgerne?

SeksVildBoeger

Køb, læs, lyt til eller lån Forlaget Werthers bøger her

 

Vejen til Werther

FORLAGET WERTHER udgiver kvalitetslitteratur og gode historier med stærke karakterer, humor og et sprog, der trækker vejret. Det omfatter både litterære voksenromaner, lyrik og børnebøger – ligesom det bestemt også er ok, at bøgerne er underholdende.

Bøgerne udkommer enten som paperback, e-bøger eller lydbøger, og alle nye titler kommer både på papir og digitalt.

Navnet – Forlaget Werther – udspringer af  Johann Wolfgang von Goethes intense brevroman ‘Den unge Werthers lidelser’, der udkom i 1774 og af mange regnes for at være startskuddet til verdens første dokumenterede ungdomsoprør.

På det knap så oprørske plan mødte Bo Skjoldborg i toget på vej til Struer en venlig og klartseende forfatterkollega og fortalte, at han var ved at lave et forlag. Kollegaen spurgte til forlagsnavnet, og da Bo svarede, at forlaget skulle hedde det samme som hans firma, altså Powerwriting.dk, svarede kollegaen, at det skulle det absolut ikke: “Det skal være noget litterært, ‘Forlaget Werther’ eller sådan noget!”

Og sådan blev det.


Kontakt Forlaget Werther

kontakt@forlagetwerther.dk
Tlf.: 29 80 34 62

Forlaget Werther udgiver både papirbøger, lydbøger og e-bøger.
Forlaget læser ikke manuskripter, der er indsendt uopfordret.

 


 

Få Gratis Børnebøger sommer og vinter

2015headerGratisboerneboeger

Forlaget Werther er med i læsekampagnen Gratis Børnebøger to gange om året . I sommerferien og vinterferien stiller syv af landets sejeste børnebogsforfattere en god håndfuld af deres bøger gratis til rådighed.