Bo Skjoldborg

Forlaget Werther

Lær med nyhedsbrevet
Hent et gratis skrivekursus

 

 

Forlaget Werther. Bo Skjoldborg

 

Mobil: (+45) 29 80 34 62
kontakt@forlagetwerther.dk

 


Har du læst eller hørt VILD-bøgerne?

SeksVildBoeger

Køb, læs eller lyt til Bo Skjoldborgs bøger

Køb, læs eller lyt til forlagets andre fede bøger

 

Vejen til Werther

FORLAGET WERTHER udgiver kvalitetslitteratur og gode historier med stærke karakterer, humor og et sprog, der trækker vejret. Det omfatter både litterære voksenromaner, lyrik og børnebøger – ligesom det bestemt også er o.k., at bøgerne er underholdende.

Bøgerne udkommer enten som hardback, paperback, e-bøger eller lydbøger, og alle nye titler kommer både på papir og digitalt.

Navnet – Forlaget Werther – udspringer af  Johann Wolfgang von Goethes intense brevroman ‘Den unge Werthers lidelser’, der udkom i 1774 og af mange regnes for at være startskuddet til verdens første dokumenterede ungdomsoprør.

På det knap så oprørske plan mødte Bo Skjoldborg i toget på vej til Struer en venlig og klartseende forfatterkollega og fortalte, at han var ved at lave et forlag. Kollegaen spurgte til forlagsnavnet, og da Bo svarede, at forlaget skulle hedde det samme som hans firma, altså Powerwriting.dk, svarede kollegaen, at det skulle det absolut ikke: “Det skal være noget litterært, ‘Forlaget Werther’ eller sådan noget!”

Og sådan blev det.

 


 

Fede bognyheder fra Werther

 

Nørdernes_forvandling_Thorstein_Thomsen_Høst_og_Søn_10

NØRDERNES FORVANDLING (lydbog) – af Thorstein Thomsen

Nørderne Alf og Toke planlægger at generobre magten i klassen, og de vil også gerne vil finde kærester. Det forsøger de blandt andet ved at skifte identitet til Ulf og Bjørn – men lykkes planerne, der både er spændende og sjove?

“Da han gik ud på gangen, løb jeg op på siden af ham.“Johannes?” Han ignorerede mig, gik bare hurtigere. “Du kan undgå at komme af med din cykel på en måde.” Han gik videre. “Du skal bare kalde os det vi, hedder.”

“En letløbende, underholdende og ganske fascinerende fortælling med flere uventede drejninger, hvor der behændigt veksles mellem jordnær humor, dialog og det episk fremadskridende … Tankevækkende, velskrevet underholdning.” (Erik Boas Pedersen, lektør)”

Køb – eller lyt til bogen i eReolen.dk, hos Mofibo eller Storytel

 


 

Overdrive_Jesper_Hollensberg_Høst_og_Søn_100

OVERDRIVE (e-bog og lydbog) – af Jesper Hollensberg

Jonathan er kommende rockstjerne i bandet ‘Mean Motherfuckers’, og hele hans liv er musik. Ved en ulykke bliver hans hånd skadet og hvad nu? Og hvad med Trine, som han er ikke-kæreste med?

“Godaften,” sagde forsangeren med en forstærket stemme der stod knasende tørt i rummet. Han havde solbriller på og mikrofonen i hånden. “Vi er Mean Motherfuckers. Og vi spiller rock.”

“Historien er godt fortalt i et flydende og naturligt sprog … En bog der gør indtryk og kommer ind under huden på læseren … Her en bog der helt sikkert skal ind i samlingen.” (Lotte Lykke Simonsen, lektør)

Køb – eller lyt til Overdrive på eReolen, eReolenGoBookmate eller Mofibo

 


 

Kontakt Forlaget Werther

kontakt@forlagetwerther.dk
Tlf.: 29 80 34 62

Forlaget Werther udgiver både papirbøger, lydbøger og e-bøger.
Forlaget læser ikke manuskripter, der er indsendt uopfordret.

 


 

Få Gratis Børnebøger sommer og vinter

2015headerGratisboerneboeger

Forlaget Werther er med i læsekampagnen Gratis Børnebøger to gange om året . I sommerferien og vinterferien stiller syv af landets sejeste børnebogsforfattere en god håndfuld af deres bøger gratis til rådighed.