fbpx
Bo Skjoldborg

Skrivebøger

Lær med nyhedsbrevet
Hent et gratis skrivekursus

Vil du være bedre til at skrive? Begynd at øve dig med bøgerne, e-bøgerne og lydbogen om 5 minutter

  • Få skrivehjælpen med dig overalt (på din tablet, iPad, smartphone, bærbare computer mv.)
  • 20-40 gange billigere end et skrivekursus
  • Søg og find det skriveværktøj, du har brug for, på få sekunder
  • Kopier e-bogen til alle dine medier og readere.

Flowskrivning_Bo_SkjoldborgFlowskrivning

VEJEN TIL FLYDENDE SKRIVEPROCESSER

2. udgave, 5. oplag! (Udgivet i tre oplag af Dansk Psykologisk Forlag)

For dig, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i din skriveproces Flowskrivning beskæftiger sig med, hvordan du skaber en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces, der både fører til bedre tekster og et generelt bedre arbejdsliv og måske også et bedre liv i det hele taget.

Flowskrivning er for alle, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i deres skriveproces, både den kommunale medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten, akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne – for ikke at tale om alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.


Køb Flowskrivning som paperback (250 kr. + fragt)

Køb Flowskrivning som e-bog (EPUB)

Køb Flowskrivning som ePDF

Køb Flowskrivning som lydbog (mp3, download)


“Flowskrivning er en glimrende og letlæst bog om skriveprocesser og kreativitet i skriveriet. Bogen har mange punktopstillinger og opsummeringer i direkte sprog. Kan anvendes af alle, der skriver tekster af både fag- og skønlitterær karakter.” (Sanne Caft, Dansk BiblioteksCenter)

“Den er velskrevet og anvendelig og bør stå på hylden i håndbogsbiblioteket, i reolen, i studerekammeret eller på kontoret.” (Birthe Christiansen, Læsepædagogen)

“Bogen er dejlig konkret, med mange facetter i tilgange til skriveprocesser og metoder.” (Coach, Søren Axel Philippe Franc)

“En skøn bog med en dejlig ukrukket tilgang til det at skrive. Bogen genåbnede meget af min oprindelige skrivelyst og glæde ved det.” (Begejstret læser)

“Kender du det, at det kan være svært at få ordene til at gå op i en højere enhed? Og kunne du godt tænke dig en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces? Så er der hjælp at hente i Flowskrivning.” (Lise Nehm, Tidsskriftet Psykologi)


Læs (næsten) hele Flowskrivning

Lån Flowskrivning i e-reolen (gratis)

Lån Flowskrivning som lydbog (gratis)Skriv_så_de_reagerer_Bo_SkjoldborgSkriv så de reagerer

PÅ JOBBET OG I DET HELE TAGET

2. udgave, 4. oplag! (Udgivet i to oplag af Dansk Psykologisk Forlag)

For dig, der vil kommunikere klart og tydeligt, så dine budskaber bliver modtaget og husket af læseren. Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet?

Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt — på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Det gælder dine artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv.


Køb ‘Skriv så de reagerer’ som paperback (150 kr. + fragt)

Køb ‘Skriv så de reagerer’ som e-bog (EPUB)

Køb ‘Skriv så de reagerer’ som ePDF

NYHED: Køb ‘Skriv så de reagerer’ som lydbog (mp3, download)


“Praktisk orienteret, lettilgængelig sproglig værktøjskasse. En brugsbog til de mange der skriver, om at målrette sin sproglige kommunikation i forhold til de rette målgrupper.” (Kent Skov, Dansk BiblioteksCenter)

“En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job.” (Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner)

“Bogens force er dens mange gode huskeregler … Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange.” (Søren Kreilgaard, Børsen)

“Som læser af SKRIV SÅ DE REAGERER føler man sig reelt mød og hjulpet.” (Sigrid Wilde Abrahamsen, Mikronet Weblog)


Læs (næsten) hele ‘Skriv så de reagerer’

Lån ‘Skriv så de reagerer’ i eReolen


Har du læst bøgerne? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip!

Få skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet:
Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende.
+ Uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.