fbpx
Bo Skjoldborg

Bog-takeaway: Tre skrivebøger, der virker

kr.499,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

7.000 bogkøbere tager ikke fejl:

Nu kan du få mine tre supereffektive – og grundigt gennemprøvede – skrivebøger samlet i én pakke. Og endda til en knivskarp pris, der betyder, at du får den ene med gratis.

Begynd at skrive bedre om få dage –  jeg sender bøgerne samme dag, som du bestiller.
Bøgerne, der er udkommet i 2-5 oplag, er: 

 

Skriv! Hurtigt og frit (hardback)

Normalpris: 250 kr.

Kig iSkriv! Hurtigt og frit’

Vil du skrive mere og bedre?
’Skriv! Hurtigt og frit’ giver dig konkrete tips og tricks til at udvikle din skriveproces, så du kommer til at skrive mere effektivt og med større glæde.
Det gælder alle dine tekster – rapporter, mødeagendaer, referater, artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, romaner, invitationer, tekster til nettet, studiet mv.

Bogen er skrevet i et enkelt og direkte sprog og udspringer af mine bedste nyhedsbreve gennem 11 år.

“En lille gave til alle, der i et eller andet omfang skriver … Bonus: Man får sådan en lyst til at skrive! … Anbefales.” (DBC)

 

Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget (paperback)

Normalpris: 150 kr.:

Kig i ‘Skriv så de reagerer’

For dig, der vil kommunikere klart og tydeligt, så dine budskaber bliver modtaget og husket af læseren. Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet?

Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt — på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Det gælder dine artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv.

“En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job.” (Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner)

 

 

Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser (paperback)

Normalpris: 250 kr.

Kig iFlowskrivning’

For dig, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i din skriveproces Flowskrivning beskæftiger sig med, hvordan du skaber en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces, der både fører til bedre tekster og et generelt bedre arbejdsliv og måske også et bedre liv i det hele taget.

Flowskrivning er for alle, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i deres skriveproces, både den kommunale medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten, akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne – for ikke at tale om alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.

“Flowskrivning er en glimrende og letlæst bog om skriveprocesser og kreativitet i skriveriet. Bogen har mange punktopstillinger og opsummeringer i direkte sprog. Kan anvendes af alle, der skriver tekster af både fag- og skønlitterær karakter.” (Sanne Caft, DBC)

 

Praktisk information

SKRIV! HURTIGT OG FRIT
127 sider
Hardback, 1. udgave * Powerwriting.dk 2019
ISBN: 978-87-93389-51-9

SKRIV SÅ DE REAGERER
96 sider
Paperback, 2. udgave * Powerwriting.dk 2014
ISBN: 9788799632480

FLOWSKRIVNING
250 sider
Paperback, 2. udgave * Powerwriting.dk 2016
ISBN: 9788799632442

 

About 

Få skrivetips til dig og din virksomhed

Gør som over 4000 andre skrivere på jobbet:
Følg nyhedsbrevet og få viden, værktøjer og skrivetips — så du lærer at skrive mere produktivt, enkelt og nærværende.
+ Uddrag af to populære skrivebøger lige nu.

Ja tak,jeg vil gerne have boguddragene og masser af skrivehjælp.